Cel mai tânăr pilot Ferrari

Canadianul Lance Stroll în vârstă de 11 ani a devenit cel mai tânăr pilot recrutat de Ferrari Driving Academy. Este cel mai tânăr pilot care intră în programul echipei de la Maranello

Cel mai tânăr pilot Ferrari Cel mai tânăr pilot Ferrari

Lance StrollProgramul de tinere talente în pilotaj Ferrari Driver Academy are un nou membru. Este un tânăr pilot canadian de doar 11 ani. Numele său este Lance Stroll şi este născut pe 29 octombrie 1998 în Montreal, Quebec. Este cel mai tânăr pilot care a intrat vreodată în Ferrari Driver Academy.

Deşi este foarte tânăr, CV-ul lui Lance este impresionant. Are la activ două titluri de campion în Campionatul Naţional de Karting din Canada la clasa Rotax Mini Max. În plus are numerioase rezultate excelente în diverse alte curse de karting. Lance a fost nominalizat de Federaţia Sport Automobile du Quebec la titlurile de "Debutantul Anului" în 2008 şi "Pilotul Anului" în 2009.

Luca Baldisseri, şeful programului Ferrari Driver Academy i-a urat bun venit lui Lance Stroll. "Este tânăr dar are mult talent. Îl vom urmări pas cu pas în cariera sa din America de Nordiar în curând va lua parte la cursuri la Maranello."

Lance Stroll este norocos că a fost remarcat de Ferrari şi, cine ştie, într-o zi poate vom auzi din nou de el. Poate chiar ca pilot de Formula 1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.