Cel mai tânăr pilot Ferrari

Canadianul Lance Stroll în vârstă de 11 ani a devenit cel mai tânăr pilot recrutat de Ferrari Driving Academy. Este cel mai tânăr pilot care intră în programul echipei de la Maranello

Cel mai tânăr pilot Ferrari Cel mai tânăr pilot Ferrari

Lance StrollProgramul de tinere talente în pilotaj FerrariDriver Academy are un nou membru. Este un tânăr pilotcanadian de doar 11 ani. Numele său este Lance Stroll şi estenăscut pe 29 octombrie 1998 în Montreal, Quebec. Este cel mai tânărpilot care a intrat vreodată în Ferrari Driver Academy.

Deşi este foarte tânăr, CV-ul lui Lance este impresionant. Arela activ două titluri de campion în Campionatul Naţional de Kartingdin Canada la clasa Rotax Mini Max. În plus are numerioaserezultate excelente în diverse alte curse de karting. Lance a fostnominalizat de Federaţia Sport Automobile du Quebec la titlurile de"Debutantul Anului" în 2008 şi "Pilotul Anului" în 2009.

Luca Baldisseri, şeful programului Ferrari Driver Academy i-aurat bun venit lui Lance Stroll. "Este tânăr dar are mult talent.Îl vom urmări pas cu pas în cariera sa din America de Nordiar încurând va lua parte la cursuri la Maranello."

Lance Stroll este norocos că a fost remarcat de Ferrarişi, cine ştie, într-o zi poate vom auzi din nou de el. Poate chiarca pilot de Formula 1.