Colina Motors şi Mihai Marinescu în FIA Formula 2

Colina Motors, importator şi distribuitor de produse dedicate tuningului şi motorsportului, susţine participarea lui Mihai Marinescu în Formula 2.

Colina Motors şi Mihai Marinescu în FIA Formula 2 Colina Motors şi Mihai Marinescu în FIA Formula 2

Începând cu etapa din Belgia, care a avut loc în perioada 24-26 iunie pe circuitul Spa Francorchamps, pilotul foloseşte echipament OMP furnizat de Colina Motors, importator al acestor produse în România.

"Ne bucurăm să fim alături de primul pilot român cu şanse reale de a ajunge în Formula 1. Este o colaborare care ne onorează şi sperăm că sprijinul din partea Colina Motors va contribui la îndeplinirea obiectivului pe care Mihai şi l-a propus pentru acest sezon." - Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motors

După debutul în karting şi obţinerea titlului de campion naţional, distins cu titlul de "Cel Mai Bun Pilot al Anului" de către FRAK, Mihai Marinescu evoluzează din 2005 în competiţii cu monoposturi, concurând în Formula Renault şi Formula BMW. 2010 a fost primul său sezon în FIA Formula 2.

Câştigătorul acestei competiţii, în care piloţii concurează pe maşini identice, pregătite de aceeaşi echipă tehnică, ajunge să testeze pentru echipa de Formula 1 Williams, iar primii trei clasaţi primesc superlicenţa pentru Formula 1. Monoposturile din Formula 2 sunt proiectate de Williams F1 Team şi au propulsoare Audi/Montune de 500 cp.

Următoarea etapă va avea loc în Germania, la Nurburgring, în perioada 1-3 iulie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.