Cum se vede o cursă de viteză în coastă de la bordul unui monopost (VIDEO)

Pe scurt, foarte, foarte rapid. De fapt, totul se întâmplă atât de repede încât întreaga cursă durează doar 35 de secunde. Detalii mai jos.

Cum se vede o cursă de viteză în coastă de la bordul unui monopost (VIDEO) Cum se vede o cursă de viteză în coastă de la bordul unui monopost (VIDEO)

Uită de circuitele largi gândite pentru monoposturile de Formula 1. Bărbaţii adevăraţi se luptă pe traseele de viteză în coastă, unde lăţimea suprafeţei de rulare depăşeşte destul de rar trei metri, mai ales dacă vorbim despre un drum prin pădure făcut în anii '60. Şi dacă mai pui la socoteală că monopostul din videoclipul de mai jos, filmat în timpul cursei de viteză în coastă Doune din Marea Britanie, depăşeşte de mai multe ori viteza de 160 km/h, poţi fi sigur că adrenalina este la cote maxime.

Întregul traseu are o lungime de 1.350 de metri şi, aşa cum o să vezi şi tu, pilotul are nevoie de doar 35 de secunde pentru a-l parcurge. Şi nu, nu este trucat.

VIDEO:

Dacă mai vrei, poţi să arunci o privire aici, unde un alt monopost merge cu ceea ce pare a fi viteza luminii pe un alt traseu de viteză în coastă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.