Cursa Campionilor 2009

Autor: Victor Gavril acum 12 ani Alte sporturi

Race of champions - cupa castigatorului

 

Franţa şi Germania şi-au anunţat deja participanţii care le vor reprezenta în Cursa Campionilor, iar printre aceştia se numără Michael Schumacher şi Sebastien Loeb (campion WRC). Comptiţia la care vor participa cei doi campioni va alinia la start 8 naţiuni şi 16 piloţi, 2 pentru fiecare ţară în parte.  

Vettel - coechipierul lui Schumacher

 

"Race of Champions", ajunsă anul acest la cea de a 20-a ediţie a sa decernează în fiecare an câştigătorii prin cele două titluri: "Campionul campionilor" pentru cel mai rapid pilot al lumii şi "Cea mai rapidă naţiune a lumii". Ediţia din acest an, la fel ca şi cea de anul trecut, se va desfăşura pe stadionul Wembley.  Un traseu cu o lungime de un kilometru, şi cu două benzi paralele (căte una pentru fiecare din cei doi piloţi care se pot întrece în acelaşi timp) îi va aştepta pe concurenţi la startul ce va avea loc pe 16 decembrie.

80.000 de oameni pe Wembley Stadium, Londra

 

Michael Schumacher şi Sebastien Loeb au mai concurat o dată împreună la ROC în 2004 însă spre supriza multora au fost bătuţi pe rând de câştigătorul competiţiei, Heikki Kovalainen. 

Cu lecţia învăţată oare vor reuşi cei doi "grei" să ajungă în finală şi să ofere fanilor din întreaga lume un spectacol pe cinste?  

Citește și...


Comentarii
Inchide