Cursa Campionilor 2009

Race of Champions va aduce anul acesta la linia de start două nume mari din lumea sporturilor cu motor: Michael Schumacher şi Sebastien Loeb. Cine îşi va atribui titlul de cel mai bun pilot al lumii?

Cursa Campionilor 2009 Cursa Campionilor 2009

Race of champions - cupa castigatorului

 

Franţa şi Germania şi-au anunţat deja participanţii care le vor reprezenta în Cursa Campionilor, iar printre aceştia se numără Michael Schumacher şi Sebastien Loeb (campion WRC). Comptiţia la care vor participa cei doi campioni va alinia la start 8 naţiuni şi 16 piloţi, 2 pentru fiecare ţară în parte.  

Vettel - coechipierul lui Schumacher

 

"Race of Champions", ajunsă anul acest la cea de a 20-a ediţie a sa decernează în fiecare an câştigătorii prin cele două titluri: "Campionul campionilor" pentru cel mai rapid pilot al lumii şi "Cea mai rapidă naţiune a lumii". Ediţia din acest an, la fel ca şi cea de anul trecut, se va desfăşura pe stadionul Wembley.  Un traseu cu o lungime de un kilometru, şi cu două benzi paralele (căte una pentru fiecare din cei doi piloţi care se pot întrece în acelaşi timp) îi va aştepta pe concurenţi la startul ce va avea loc pe 16 decembrie.

80.000 de oameni pe Wembley Stadium, Londra

 

Michael Schumacher şi Sebastien Loeb au mai concurat o dată împreună la ROC în 2004 însă spre supriza multora au fost bătuţi pe rând de câştigătorul competiţiei, Heikki Kovalainen. 

Cu lecţia învăţată oare vor reuşi cei doi "grei" să ajungă în finală şi să ofere fanilor din întreaga lume un spectacol pe cinste?  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.