Dublă victorie pentru Chevrolet în WTCC

Chevrolet a câştigat pentru a doua oară consecutiv titlurile WTCC la piloţi şi producători.

Dublă victorie pentru Chevrolet în WTCC Dublă victorie pentru Chevrolet în WTCC

Pilotul Yvan Muller a câştigat cel de-al treilea său titlu de campion în cadrul Campionatului Mondial de Turisme (WTCC), poziţionându-se cu doar trei puncte înaintea colegului său de la Chevrolet, Rob Huff, după 24 de runde.

Până la ultima cursă, Huff a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a recupera diferenţa de 20 de puncte pe care o avea înaintea ultimei runde a sezonului, desfăşurată la Macau. Cu toate acestea, nici măcar cele două victorii pe care le-a obţinut în acest weekend - prin care a devenit pilotul cu cele mai multe curse câştigate în Campionatul Mondial de Turisme pe circuitul Guia, cu cinci succese, - nu au fost suficiente.

După ce a exercitat o presiune puternică asupra lui Huff în timpul primei curse, de pe poziţia secundă, Muller şi-a păstrat calmul, evitând riscurile şi înregistrând două poziţii pe podium care i-au adus titlul.

Astfel Chevrolet totalizează 21 de victorii în 24 de curse, 19 cele mai rapide tururi de pistă din 24, 256 de tururi pe prima poziţie dintr-un total de 347.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.