Etapa WTCC de la Hungaroring: Chevrolet împlineşte 100 de ani

Circuitul Hungaroring va găzdui runda a 7-a şi a 8-a a Campionatului Mondial de Turisme (WTCC) în perioada 3-5 iunie. Pe lângă cele două curse, vizitatorii pot vedea şi curse paralele şi pot participa la aniversarea centenarului Chevrolet, marcat prin evenimente incitante.

Etapa WTCC de la Hungaroring: Chevrolet împlineşte 100 de ani Etapa WTCC de la Hungaroring: Chevrolet împlineşte 100 de ani

A fost o onoare deosebită pentru Ungaria atunci când KSO, promotorul campionatului, a ales Hungaroring pentru a înlocui cursa marocană care fusese eliminată din cauza problemelor financiare. Aceasta este prima dată când WTCC ajunge în Ungaria de la relansarea circuitului în 2005. Faptul că intrarea este gratuită face cursa şi mai populară, astfel că organizatorii se aşteaptă la un număr impresionant de persoane în perioada 3-5 iunie. Piloţii sunt, de asemenea, foarte încântaţi, deoarece pista maghiară este printre cele mai solicitante din lume din punct de vedere tehnic.

Datorită succeselor sale excepţionale la Monza, Robert Huff, pilotul britanic al Chevrolet, ocupă cea mai comodă poziţie. Nu este doar lider în campionat, ci a realizat ceva ce doar doi oameni au reuşit înaintea lui în istoria WTCC, o dublă victorie în acelaşi weekend. Deşi Huff este favoritul acestui week-end, pista maghiară este necunoscută pentru majoritatea piloţilor WTCC, ceea ce înseamnă oportunităţi egale pentru toţi, aşadar vizitatorii se pot aştepta la curse incitante şi antrenante.

Fanii maghiari sunt curioşi să afle pe ce poziţie se va clasa Norbert Michelisz, care s-a remarcat în etapa din Monza şi care are experienţă pe circuitul Hungaroring. Pilotul echipei maghiare ar putea ajunge în pole position (pentru trofeul Yokohama Drivers) cu aceste două curse.

Pe lângă competiţiile spectaculoase şi nenumăratele curse paralele, parada centenarului Chevrolet va constitui unul dintre cele mai ample evenimente din acest weekend. Deţinătoarea titlului WTCC se pregăteşte pentru aniversare cu un program energic şi este nerăbdătoare să se întâlnească cu pasionaţii de autovehicule şi sporturi cu motor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.