Formula 2 Monza – Mihai Marinescu

Mihai Marinescu a avut un week-end presărat cu bune şi rele la Monza, românul reuşind timpi buni în calificări, cel mai rapid tur în cursa a doua, dar şi o clasare pe ultimul loc la două tururi de lider.

Formula 2 Monza – Mihai Marinescu Formula 2 Monza – Mihai Marinescu

Monza se anunţa o etapă promiţătoare pentru Mihai Marinescu, braşoveanul având timpi foarte buni în antrenamente şi o clasare pe locul 3 în calificările primei curse. În cursa de sâmbătă Mihai nu a dezamăgit şi a ţinut aproape de plutonul fruntaş terminând în puncte, pe onorabila poziţie 5. A doua sesiune de calificări a decurs la fel de bine pilotul cu numărul 9 plecând iarăşi din partea fruntaşă a plutonului, de pe poziţia a cincea.

Un incident în cursă la plasat însă pe Marinescu la coada clasamentului, terminând în urma celorlalţi cu două tururi. Având însă calea liberă, "Beu" a reuşit să tragă tare şi să stabilească cel mai bun timp pe tur al cursei. După 3 etape scurse, pilotul român se află în clasamentul general pe poziţia a noua cu 20 puncte.

Marele evidenţiat al etapei de la Monza a fost Jolyon Palmer, pilotul britanic reuşind să câştige ambele curse detaşat. Palmer se anunţă astfel un candidat serios pentru prima treaptă a podiumului la final de sezon, distanţându-se în faţa compatriotului său Dean Stoneman la 12 puncte. Următoarea etapă se va desfăşura în Belgia la Zolder în week-endul 18/19/20 Iulie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.