FRAS lansează Campionatul Naţional de Karting Dunlop 2010

Prima etapă a Campionatul Naţional de Karting Dunlop 2010 2010 va avea loc la Arad, în perioada 3-5 septembrie.

FRAS lansează Campionatul Naţional de Karting Dunlop 2010 FRAS lansează Campionatul Naţional de Karting Dunlop 2010

Campionatul Naţional de Karting Dunlop 2010 este format din 3 etape, desfăşurate la Arad: 3-5 septembrie 2010, Bacău: 24-26 septembrie 2010 (rezervă Bucureşti) şi la Bucureşti: 15-17 octombrie 2010. Câştigătorii de final de an pe clase şi echipe vor primi titlul de Campioni Naţionali şi vor fi premiaţi alături de ceilalţi câştigători din întrecerile de raliu, viteză în coastă, offroad, rallycross, rallyraid s.a. la festivitatea de decernare a titlurilor naţionale.

Urmând modelul FIA, FRAS elaborează prin intermediul Comisiei Naţionale de Karting, cu aprobarea CF-FRAS, sistemul competiţional intern, regulamentele, instrucţiunile şi normele tehnice, organizatorice, disciplinare, financiare, precum şi orice alte reglementări necesare activităţii de karting practicat pe teritoriul Romaniei. Deasemenea urmăreşte şi controlează aplicarea întregului cadru normativ specific, la nivel naţional.


CNK-FRAS coordonează şi supravegheaza organizarea şi desfăşurarea Campionatului Naţional de Karting din România precum şi a celorlalte competiţii de karting oficiale de nivel naţional desfăşurate pe teritoriul României, cu respectarea normelor şi regulamentelor naţionale, elaborate de FRAS după standarde CIK-FIA şi după modele ale ţărilor avansate recunoscute internaţional.

Prin prisma celor de mai sus, aliniindu-se la cerinţele internationale FIA şi ca o urmare firească a activităţii sale de până acum, FRAS prezintă iubitorilor şi practicanţilor activitaţii de karting programul Campionatului Naţional de Karting al Romaniei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.