INTERVIU: preşedintele FRAS, despre relaţia cu FIA, ACR şi FRK

Autor: Iulian Dnistran 02 mart. 2014 Alte sporturi
INTERVIU: preşedintele FRAS, despre relaţia cu FIA, ACR şi FRK

Ovidiu Mazilu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS) – adică entitatea care organizează competiţii precum Campionatul Naţional de Raliuri (CNR) şi Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (CNVC), vorbeşte despre relaţia tensionată cu Automobil Clubul Român (ACR) într-un interviu realizat pentru site-ul rorace.ro.

„În dorinţa de a raporta o minimă activitate sportivă, ACR s-a strecurat formal ca să spun aşa, în organizarea Raliului Sibiului”, spune Mazilu. „Din păcate pentru România, devizul de plata îl plătim acum toţi, prin întoarcerea acestor aroganţe ca un bumerang împotriva ACR, care nu a suflat o vorbă despre scandalul anulării ediţiei 2014 a Raliului Sibiului”, a continuat preşedintele FRAS.

Vorbind despre problema existenţei a două campionate de karting în România, Mazilu spune că „în sine, existenţa a două campionate, trei, şapte, nouă, nu poate dăuna pilotului, dimpotrivă. Are opţiuni mai multe, are unde se antrena, e concurenţă între cele două campionate, nu văd care este problema reală”.

Interviul integral poate fi citit aici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide