INTERVIU: preşedintele FRAS, despre relaţia cu FIA, ACR şi FRK

Într-un interviu realizat pentru site-ul rorace.ro, Ovidiu Mazilu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), vorbeşte despre greutăţile cu care se confruntă organizaţia pe care o conduce în ceea ce priveşte recunoaşterea de către Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA).

INTERVIU: preşedintele FRAS, despre relaţia cu FIA, ACR şi FRK INTERVIU: preşedintele FRAS, despre relaţia cu FIA, ACR şi FRK

Ovidiu Mazilu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS) – adică entitatea care organizează competiţii precum Campionatul Naţional de Raliuri (CNR) şi Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (CNVC), vorbeşte despre relaţia tensionată cu Automobil Clubul Român (ACR) într-un interviu realizat pentru site-ul rorace.ro.

„În dorinţa de a raporta o minimă activitate sportivă, ACR s-a strecurat formal ca să spun aşa, în organizarea Raliului Sibiului”, spune Mazilu. „Din păcate pentru România, devizul de plata îl plătim acum toţi, prin întoarcerea acestor aroganţe ca un bumerang împotriva ACR, care nu a suflat o vorbă despre scandalul anulării ediţiei 2014 a Raliului Sibiului”, a continuat preşedintele FRAS.

Vorbind despre problema existenţei a două campionate de karting în România, Mazilu spune că „în sine, existenţa a două campionate, trei, şapte, nouă, nu poate dăuna pilotului, dimpotrivă. Are opţiuni mai multe, are unde se antrena, e concurenţă între cele două campionate, nu văd care este problema reală”.

Interviul integral poate fi citit aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.