Mihai Marinescu în top 10

Mihai a dovedit că are valoarea, capacitatea şi voinţa de a reuşi în dificilul său drum către Formula 1, el terminând sezonul 2007 în elita pilotajului Junior mondial, pe locul 5 în Campionatul Italiei şi pe locul 5 în Campionatul European Junior.

Mihai Marinescu în top 10 Mihai Marinescu în top 10
Ultima etapă a Campionatului European Formula Renault 2.0 s*a desfăşurat, începând de vineri, la Barcelona, pe celebrul Circuit de Catalunya.

Vineri dimineaţă, în prima sesiune de probe libere, Mihai Marinescu ocupă prima poziţie, iar în a doua sesiune, mici probleme tehnice îl împiedică pe Mihai să obţină tururi foarte rapide, terminând pe locul 7. Sesiunea de calificări de sâmbătă dimineaţă a fost una mai complicată. Pe o pistă uşor umedă după ploaia de peste noapte, Mihai reuşeşte să facă două tururi, la cel mai rapid dintre ele obţinând poziţia a 8-a pentru grila de start a primei curse, iar la cel de al doilea poziţia a 10-a la startul cursei 2.

Prima cursă de la Barcelona a fost o cursă cu ghinion pentru Mihai. În turul 7, cutia de viteze a pilotului nostru s-a blocat, ducând la blocarea roţilor spate şi, inerent, la un derapaj, în urma căruia Mihai pierde 4 locuri, coborând de pe locul 5, pe locul 9. În tururile următoare problemele de cutie dispar, iar Mihai trece linia de sosire pe locul 9, un rezultat bun, în puncte.

A doua cursă de la Barcelona şi ultima a sezonului 2007, disputată duminică dimineaţă, a fost, din nou, o cursă cu probleme. Start-ul a fost o reuşită, Mihai urcând până pe locul 8, apoi în turul 7, rulmentul roţii din spate stânga cedează, iar Mihai pierde două locuri, trecând linia de sosire pe locul 10.

Mihai a dovedit şi în 2007 că are valoarea, capacitatea şi voinţa de a reuşi în dificilul său drum către un vis – Formula 1, el terminând sezonul 2007, în elita pilotajului Junior mondial, pe locul 5 în Campionatul Italiei şi locul 5 în Campionatul European Junior.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.