O nouă echipă din România îşi încearcă norocul la Mongol Rally 2014

Autor: Iulian Dnistran 23 iun. 2014 Alte sporturi

Raliul Mongoliei din 2014 ar putea avea o nouă echipă vorbitoare de limbă română printre participanţi, după Dracula Khan, Mămăliga Warriors, Ralioţii şi La Vaca Loca. Este vorba despre echipajul format din Simona-Elena Stănescu, Alex Vrînceanu şi Radu Stuparu, care vor să plece până în Mongolia şi să filmeze un documentar despre experienţa lor.

Pentru a face toate acestea, însă, au nevoie de bani, evident. Şi, spre deosebire de majoritatea echipelor participante, cei trei au ales să strângă fonduri prin intermediul unei campanii desfăşurate pe site-ul Indiegogo.

Iniţial, cei trei erau pregătiţi pentru plecare cu o dubă Volkswagen T3 sub denumirea Duba Libre, însă mai multe probleme au făcut ca duba să iasă din ecuaţie.

Duba a dispărut, dar cheful de aventură s-a păstrat

Aşa se face că echipajul românesc are acum nevoie de o nouă maşină pentru drumul până în Ulaanbaatar, dar şi de bani pentru vize, combustibil, asigurări, mâncare şi bilete de avion pentru întoarcerea în România.

În cazul în care planul de a participa la Mongol Rally eşuează, cei trei au un plan de rezervă: o călătorie până în Iran, unde vor realiza un documentar despre cultura ţării care se învecinează cu Iraq şi Afganistan, printre altele.

Dacă vrei să-i ajuţi, Simona, Alex şi Radu te aşteaptă pe pagina proiectului lor de pe Indiegogo.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide