O nouă echipă din România îşi încearcă norocul la Mongol Rally 2014

Simona-Elena Stănescu, Alex Vrînceanu şi Radu Stuparu sunt trei români care vor să plece la drum 16.000 de kilometri până în Mongolia. Miza: Mongol Rally 2014.

O nouă echipă din România îşi încearcă norocul la Mongol Rally 2014 O nouă echipă din România îşi încearcă norocul la Mongol Rally 2014

Raliul Mongoliei din 2014 ar putea avea o nouă echipă vorbitoare de limbă română printre participanţi, după Dracula Khan, Mămăliga Warriors, Ralioţii şi La Vaca Loca. Este vorba despre echipajul format din Simona-Elena Stănescu, Alex Vrînceanu şi Radu Stuparu, care vor să plece până în Mongolia şi să filmeze un documentar despre experienţa lor.

Pentru a face toate acestea, însă, au nevoie de bani, evident. Şi, spre deosebire de majoritatea echipelor participante, cei trei au ales să strângă fonduri prin intermediul unei campanii desfăşurate pe site-ul Indiegogo.

Iniţial, cei trei erau pregătiţi pentru plecare cu o dubă Volkswagen T3 sub denumirea Duba Libre, însă mai multe probleme au făcut ca duba să iasă din ecuaţie.

Duba a dispărut, dar cheful de aventură s-a păstrat

Aşa se face că echipajul românesc are acum nevoie de o nouă maşină pentru drumul până în Ulaanbaatar, dar şi de bani pentru vize, combustibil, asigurări, mâncare şi bilete de avion pentru întoarcerea în România.

În cazul în care planul de a participa la Mongol Rally eşuează, cei trei au un plan de rezervă: o călătorie până în Iran, unde vor realiza un documentar despre cultura ţării care se învecinează cu Iraq şi Afganistan, printre altele.

Dacă vrei să-i ajuţi, Simona, Alex şi Radu te aşteaptă pe pagina proiectului lor de pe Indiegogo.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.