Panis se retrage de la Le Mans

Olivier Panis a decis să nu mai participe la cursa de la anduranţă de la Le Mans. Pentru veteranul pilot francez, ediţia din acest an a fost ultima.

Panis se retrage de la Le Mans Panis se retrage de la Le Mans

Pilotul de 44 ani ce a câştigat Marele Premiu din Principatul Monaco a decis să se retragă din cursa de la Le Mans. Fostul pilot de Formula 1 a participat la patru ediţii a celebrei curse de anduranţă cu echipa Oreca din 2008. Anul acesta el a concurat împreună cu Nicolas Lapierre şi Loic Duval pe un Peugeot 908 HDI FAP de un an vechime înscris de echipa Oreca.

Echipajul Oreca a terminat pe locul cinci în ediţia de anul acesta după cele trei echipaje oficiale Peugeot.

Francezul a decis să nu mai participe la LeMans deoarece nu mai are şanse să îşi asigure un loc într o echipă ce poate câştiga cursa de 24 de ore.

"Sunt foarte mulţumit de colaborarea mea cu echipa Oreca în ultimii patru ani, dar pentru mine acesta a fost ultimul Le Mans. Voi mai participa în curse de GT şi la Trofeul Andros pe gheaţă dar la Le Mans nu voi mai reveni în calitate de pilot.", a spus Olivier Panis.

"Nu vreau să particip la Le Mans doar de dragul de a participa. Şi nu cred că am şanse să mai ajung la o echipă de uzină", a mai adăugat Panis.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.