Promotor.ro la Cupa presei pe ATV-uri

Promotor.ro a participat la evenimentul organizat de ATVROM, acesta constând într-o competiţie cu ATV-uri, dedicată exclusiv presei. Am obţinut chiar un loc bun în sferturi!

Promotor.ro la Cupa presei pe ATV-uri Promotor.ro la Cupa presei pe ATV-uri

Cupa Presei la ATV-uriPe data de 20 iulie, sub egida campaniei "Descoperă ATV-ul", ATVROM a organizat evenimentul Cupa Presei la ATV-uri, în care fiecare trust media şi-a desemnat participanţi. Competiţia a avut loc pe circuitul de motocross de la Ciolpani, premiul cel mare fiind un ATV, oferit de ATVROM şi Merch Auto.

Noi am ajuns la Ciolpani în jurul orei 10:00, unde concurenţii ProMotor Dan Vache şi Mihai Cornăţeanu s-au înscris în cursă, li s-au înmânat instrucţiunile, după care a urmat un mic antrenament pentru parcurgerea circuitelor, recunoaşterea probelor şi acomodarea cu ATV-urile.

Proba cu jaloaneCompetiţia a adunat la start 64 de concurenţi, aceştia fiind împărţiţi în 16 grupe a câte 4 participanţi. Calificările iniţiale au constat în întreceri între concurenţii din aceeaşi grupă, în paralel pe circuite cu jaloane. Deşi unul dintre reprezentanţii ProMotor a fost eliminat, celălalt a reuşit să termine primul în grupa sa, iar apoi să câştige "duelul" cu finalistul grupei consecutive, astfel încât promotor.ro a ajuns în sferturi, alături de alţi 7 concurenţi.

Următoarea probă eliminatorie, după care urmau să plece mai departe cei mai buni patru concurenţi, s-a desfăşurat pe circuit, unde, din cauza schimbării ATV-ului, reprezentantul promotor.ro nu a reuşit să obţină decât al şaptelea timp. Totuşi, nu suntem dezamăgiţi, deoarece mai important este că am fost acolo, am participat şi ne-am simţit bine, iar rezultatul a fost chiar bun, dată fiind lipsa de experienţă. Îi felicităm pe ceilalţi colegi de breaslă, precum şi pe organizatorii acestui eveniment, ATVROM şi partenerii 4Tuning şi Merch Auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.