Race of Champions 2010 - Sebastian Loeb

Multiplul campion francez din WRC se alătură lui Michael Schumacher, Sebastian Vettel şi Alain Prost în Cursa Campionilor ce se va desfăşura în noiembrie în Germania.

Race of Champions 2010 - Sebastian Loeb Race of Champions 2010 - Sebastian Loeb

Sextuplul campion mondial din WRC, Sebastian Loeb vaconcura în Cursa Campionilor ce se va desfăşura pe 27 şi 28noiembrie la Dusseldorf în Germania.

Cursa de final de an adună cele mai importante nume dinmotorsport într-o înfruntare finală pe circuit închis pentrudeliciul fanilor. Loeb se alătură unei liste impresionante depiloţi celebri dintre care îi enumerăm pe Michael Schumacher,Sebastian Vettel şi Alain Prost.

Loeb şi Prost vor alcătui echipa Franţei în cadrul CupeiNaţiunilor din Cursa Campionilor. Loeb a mai mai făcutechipă cu Jean Alesi în ediţia 2004 a Race of Champions. Campionulfrancez are un record admirabil în celebra cursă reuşind să ajungăîn finală de fiecare dată din cele şase participări câte are laactiv. A fost încoronat "Campion al Campionilor" de trei ori, celmai recent învingându-l pe David Coulthard în finala ediţiei2008.

Cursa Campionilor este un eveniment anual ce se organizează din1988. A fost inventat de preşedintele IMP Frederik Johnsson şiMichele Mouton, cea mai celebră femeie pilot din lumea raliurilor.

Lista piloţilor se va completa şi cu alte nume celebrepână la data desfăşurării: 27-28 noiembrie, ESPRIT Arena,Dusseldorf, Germania.