Race of Champions 2010 - Sebastian Loeb

Multiplul campion francez din WRC se alătură lui Michael Schumacher, Sebastian Vettel şi Alain Prost în Cursa Campionilor ce se va desfăşura în noiembrie în Germania.

Race of Champions 2010 - Sebastian Loeb Race of Champions 2010 - Sebastian Loeb

Sextuplul campion mondial din WRC, Sebastian Loeb va concura în Cursa Campionilor ce se va desfăşura pe 27 şi 28 noiembrie la Dusseldorf în Germania.

Cursa de final de an adună cele mai importante nume din motorsport într-o înfruntare finală pe circuit închis pentru deliciul fanilor. Loeb se alătură unei liste impresionante de piloţi celebri dintre care îi enumerăm pe Michael Schumacher, Sebastian Vettel şi Alain Prost.

Loeb şi Prost vor alcătui echipa Franţei în cadrul Cupei Naţiunilor din Cursa Campionilor. Loeb a mai mai făcut echipă cu Jean Alesi în ediţia 2004 a Race of Champions. Campionul francez are un record admirabil în celebra cursă reuşind să ajungă în finală de fiecare dată din cele şase participări câte are la activ. A fost încoronat "Campion al Campionilor" de trei ori, cel mai recent învingându-l pe David Coulthard în finala ediţiei 2008.

Cursa Campionilor este un eveniment anual ce se organizează din 1988. A fost inventat de preşedintele IMP Frederik Johnsson şi Michele Mouton, cea mai celebră femeie pilot din lumea raliurilor.

Lista piloţilor se va completa şi cu alte nume celebre până la data desfăşurării: 27-28 noiembrie, ESPRIT Arena, Dusseldorf, Germania.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.