Race of Champions revine la Dusseldorf

Ediţia 2011 a Cursei Campionilor era programată să se desfăşoare pe Commerzbank Arena din Frankfurt dar suprapunerea cu un meci important din Bundesliga a forţat organizatorii să mute evenimentul la Dusseldorf.

Race of Champions revine la Dusseldorf Race of Champions revine la Dusseldorf

Ediţia cu numărul 24 a celebrei curse de final de an va fi găzduită de Esprit Arena din Dusseldorf în perioada 3-4 decembrie. Este aceeaşi locaţie care a găzduit şi ediţia de anul trecut a Cursei Campionilor şi care a devenit soluţia de rezervă pentru organizatori după ce locaţia iniţială din Frankfurt a devenit indisponibilă. Arena Commerzbank trebuie să găzduiască un meci de fotbal important exact în aceeaşi perioadă cu Cursa Campionilor. Acest lucru i-a forţat pe organizatori să găsească o soluţie şi încerce să limiteze nemulţumirea fanilor care cumpăraseră bilete pentru Frankfurt.

Dusseldorf a fost cea mai bună soluţie şi fanii au la dispoziţie o ofertă specială pentru a veni la Dusseldorf sau îşi pot primii banii integral înapoi dacă nu doresc să mai participe la eveniment.

Printre piloţii care deja au confirmat participarea la Cursa Campionilor 2011 se găsesc Sebastian Vettel şi Michael Schumacher.

"Am avut un eveniment de succes la ESPRIT Arena Dusseldorf anul trecut, aşa că a fost alegerea cea mai bună. Ne cerem scuze fanilor care şi-au făcut planuri pentru a veni la Frankfurt," a spus Fredrik Johnsson, unul dintre organizatori.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.