RJ Anderson duce nebunia la un nou nivel în XP1K2! VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 06 nov. 2014 Alte sporturi
RJ Anderson duce nebunia la un nou nivel în XP1K2! VIDEO

RJ Anderson l-a pus deja la respect pe Ken Block anul trecut, când a realizat prima sa cursă pe un traseu amenajat de off-road, filmată din unghiuri extrem de spectaculoase. Iată că anul ăsta pilotul repetă figura, de data asta la un cu totul alt nivel.

RJ Anderson foloseşte un vehicul side-by-side Polaris RZ modificat pentru a rezista la salturile uriaşe, la escaladatul stâncilor şi al buştenilor, precum şi, aşa cum aţi remarcat, la mersul în viteză paralel cu solul…

La fel ca în cazul curselor lui Ken Block, şi traseul lui Anderson este atent amenajat, iar filmările nu sunt făcute LIVE, ceea ce înseamnă că uneori apar şi probleme, iar bucata respectivă de traseu trebuie refăcută, pentru ca imaginile să fie cât mai spectaculoase. Alteori, au loc şi accidente, cum s-a întâmplat anul trecut, când Anderson a încercat să efectueze un salt de 12 metri cu ATV-ul său şi n-a reuşit, fiind la un pas de a se accidenta serios.

Ei bine, anul acesta, saltul său a fost mai lung de 30 de metri! Iar dacă aveaţi nevoie de a vă reaminti cum a fost tura de anul trecut, iată şi video-ul respectiv. Aşadar, e mai tare RJ Anderson decât Ken Block, sau îi respectăm la fel pe amândoi?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide