Trofeul Andros, prima etapă

Alain Prost a revenit în formă pentru un al doilea sezon de curse pe gheaţă la volanul unei Dacia Duster speciale. Prima etapă s-a disputat la Val Thorens în Franţa.

Trofeul Andros, prima etapă Trofeul Andros, prima etapă

Cursele pe gheaţă din Trofeul Andros se dispută pe durata unui weekend. Au loc practic câte două curse în fiecare etapă. Etapa de sâmbătă de la Val Thorens i-a aparţinut lui Bertrand Balas şi Christophe Ferrier (Trofeul Andros electric). Apoi duminică, familia Prost a trecut pe primul loc. Alain Prost a obţinut cel mai bun timp în finala de duminică în timp ce fiul său, Nicolas Prost a câştigat cursa rezervată automobilelor electrice.

După cele două curse de la Val Thorens, Alain Prost şi Dacia sunt lideri în clasamentul general cu 154 puncte în faţa campionului de anul trecut Jean-Phillipe Dayraut (BMW) şi Bertrand Balas (Toyota). Olivier Panis se află pe locul şase în clasamentul general pentru Skoda în timp ce noul venit în Trofeul Andros, canadianul Jacques Villeneuve este pe locul 10 după primul weekend pe gheaţă. Villeneuve concurează pentru echipa Skoda alături de Olivier Panis.

Weekendul acesta are loc etapa din Andorra iar peste încă o săptămână caravana trofeului Andros merge la Alpe d'Huez.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.