Trofeul Andros, prima etapă

Alain Prost a revenit în formă pentru un al doilea sezon de curse pe gheaţă la volanul unei Dacia Duster speciale. Prima etapă s-a disputat la Val Thorens în Franţa.

Trofeul Andros, prima etapă Trofeul Andros, prima etapă

Cursele pe gheaţă din Trofeul Andros se dispută pe durataunui weekend. Au loc practic câte două curse în fiecareetapă. Etapa de sâmbătă de la Val Thorens i-a aparţinut luiBertrand Balas şi Christophe Ferrier (Trofeul Andros electric).Apoi duminică, familia Prost a trecut pe primul loc. Alain Prost aobţinut cel mai bun timp în finala de duminică în timp ce fiul său,Nicolas Prost a câştigat cursa rezervată automobilelorelectrice.

După cele două curse de la Val Thorens, Alain Prost şiDacia sunt lideri în clasamentul general cu 154 puncte înfaţa campionului de anul trecut Jean-Phillipe Dayraut (BMW) şiBertrand Balas (Toyota). Olivier Panis se află pe locul şase înclasamentul general pentru Skoda în timp ce noul venit în TrofeulAndros, canadianul Jacques Villeneuve este pe locul 10 după primulweekend pe gheaţă. Villeneuve concurează pentru echipa Skodaalături de Olivier Panis.

Weekendul acesta are loc etapa din Andorra iar pesteîncă o săptămână caravana trofeului Andros merge la Alped'Huez.