Barcelona - Teste

Echipele din marele circ au încercat cu ocazia zilelor de teste de la Barcelona diverse tipuri de aripi faţă, unele dintre ele chiar ciudate.

Barcelona - Teste Barcelona - Teste

În prima zi de încercări, cei care au şocat au fost membrii echipei McLaren, printr-un nou nas al maşinii, considerat radical. Extremităţile aripii faţă erau unite în partea superioară printr-un segment ce trecea peste nasul maşinii. Dotat cu noul monopost, pilotul echipei engleze, Pedro de la Rosa a realizat cel de-al treilea timp în cadrul primei zile din testele de la Barcelona.

Astăzi a venit rândul echipei Honda să surprindă, printr-un nas ce posedă un set de aripi laterale cel puţin spectaculos. Forma acestora şi, mai ales, aşezarea lor amintesc de celebrul personaj de desene animate Dumbo. Nu se ştie încă dacă Honda va folosi noul tip de aripi în următoarea cursa din Spania, însă rămâne de văzut dacă progresul adus de aceasta mică descoperire este unul real.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.