F1 - Pneuri cu dungi

Bridgestone a hotărât, împreună cu restul echipelor, să schimbe modul de marcare al cauciucurilor soft, vopsind acum cel de-al doilea şanţ interior în alb.

F1 - Pneuri cu dungi F1 - Pneuri cu dungi

Schimbarea a avut loc ca urmare a nemulţumirilor privind greutatea în diferenţiere a vechilor pneuri, care în cursa din Australia au fost marcate printr-un mic cerc alb aplicat pe latereralul cauciucului. Însă, în mers, acesta se confunda lejer cu urmele lăsate de scrisul tot alb al numelui producătorului, iar perioadele de staţionare de la boxe erau prea mici pentru lămurirerea spectatorului.

După ce la testele de săptămâna trecuta din Sepang producătorul japonez a încercat mai multe soluţii, acesta a ales-o pe cea prin care va vopsi un şanţ interior în alb. Noul tip de marcaj a fost aprobat de către FIA şi, având în vedere faptul că este agreat de toate echipele, se pare ca va rămâne în forma aceasta până la sfârşitul campionatului. Tehnicienii japonezi au început deja să lucreze la marcarea pneurilor pentru cursa din Malaezia, din acest weekend.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.