Primul monopost de Formula 1 al lui Ayrton Senna este de vânzare

Ai auzit de Ayrton Senna, nu? Ştii tu, acel Senna care a reuşit să fie atât de bun la volan încât e recunoscut de toţi pasionaţii de Formula 1 ca fiind unul dintre cei mai buni piloţi din istorie. Ei bine, acum poţi să cumperi monopostul care a stat la baza succesului pilotului brazilian.

Primul monopost de Formula 1 al lui Ayrton Senna este de vânzare Primul monopost de Formula 1 al lui Ayrton Senna este de vânzare

Monopostul care a marcat debutul lui Ayrton Senna în cursele de Formula 1 este acum de vânzare. Mai exact, şasiul numărul 5 al monopostului Toleman TG183B – cu care Senna a obţinut primele sale puncte în Marele Circ în anul 1984 – poate fi al tău.

Maşina în cauză a fost construită special pentru legenda braziliană şi a fost folosită de Senna în 1984 în Marele Premiu al Braziliei, Marele Premiu al Africii de Sud, Marele Premiu al Belgiei şi Marele Premiu al statului San Marino.

După aceea, monopostul a fost scos din circuitul competiţional şi vândut unui pasionat din Statele Unite ale Americii, unde a fost restaurat complet în anii ’90.

Acum, monopostul Toleman TG183B 1983/4 are un motor Hart Turbo original şi este de vânzare în Marea Britanie.

Moşule, ai citit? Bine, atunci ştii ce vreau de Crăciun.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.