Schimbări în familia Schumacher

Pilotul german Ralf Schumacher lasă circuitele şi monoposturile de Formula 1 pentru Campionatul German de Turisme (DTM). Zvonuri circulă şi despre fratele său mai celebru că va trece pe două roţi.

Schimbări în familia Schumacher Schimbări în familia Schumacher
Ştirea a apărut după ce Ralf Schumacher a fost surprins în timpul unor teste pentru echipa de DTM, Mercedes AMG, pe circuitul de la Estoril din Portugalia. Schumacher părăseşte astfel Marele Circ, acolo unde a concurat ultima dată pentru Toyota, fără mare succes însă.

Mezinul familiei îşi va face debutul la Hockenheim pe 13 Aprilie la bordul unui model Trilux AMG C-Class. Ralf va umple astfel golul lăsat de plecarea lui Mika Hakkinen.

Despre Michael Schumacher se zvoneşte că ar putea participa în viitor în MotoGP. Cel mai titrat pilot de Formula 1 a participat la mai multe sesiuni de teste alături de echipa italiană Ducati, conform cotidianului sportiv L' Equipe. Totul ar putea fi însă doar o campanie de marketing, din moment ce Ducati  are drept sponsor Marlboro, acelaşi brand care a apărut pe monopostul lui Schumacher în perioada în care scria istorie pentru Ferrari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.