Moto GP - MP al Angliei

Robert Mureşan a terminat cursa de la Donington Park pe locul 16. Aceasta a fost cea mai bună poziţie ocupată de un pilot care concurează pe o motocicletă Derbi.

Moto GP - MP al Angliei Moto GP - MP al Angliei
Deşi s-a aflat pentru prima dată pe circuitul britanic, Roby a reuşit să facă o cursa spectaculoasă, de urmărire, clasându-se la finalul celor 25 de tururi pe locul 16, la doar o poziţie de zona punctelor. Plecat în cursă de pe a 26-a poziţie a grilei de start, pilotul arădean a pornit din start cu un dezavantaj, el nemaievoluând pe pista uscată la Donington decât în a doua sesiune de calificări.

“A fost o cursă foarte grea pentru că, până am plecat de la boxe, nu am ştiut exact cum va fi vremea. În această etapă am concurat după clasa regină şi ei au uscat cât de cât trasele, însă încă mai picura când am venit la boxe pentru a lua motocicleta şi a pleca pe grila de start. Practic, am decis în ultimul moment că vreau să merg cu slick-uri şi această decizie m-a ajutat foarte mult, pentru că, datorită pneurilor, am reuşit să recuperez zece poziţii. Clasarea din Marea Britanie este cea mai bună din cariera mea şi mă bucur că în cursă am reuşit să fiu cel mai rapid pilot Derbi. În doar câteva zile trebuie să fim în Olanda, pentru că sâmbătă se va concura deja într-o nouă etapă a campionatului mondial” a declarat Robart Mureşan după cursa de la Donington.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.