Reevu propune casca de motocicletă cu head-up display

Creatorii căştii de motocicletă cu oglindă retrovizoare încorporată se întorc cu o nouă inovaţie: un sistem head-up display integrat în vizorul căştii, care să ofere motociclistului o serie de informaţii în timp real.

Reevu propune casca de motocicletă cu head-up display Reevu propune casca de motocicletă cu head-up display

Bazat pe tehnologia folosită pentru casca care îi permite motociclistului să vadă ce se întâmplă şi în spatele său, noul concept introduce sistemul head-up display pentru prima dată în lumea moto.

Dacă vă întrebaţi cum funcţionează casca cu head-up display încorporat, tot procesul este destul de simplu. Sistemul proiectează informaţii precum viteza, timpii pe circuit şi direcţia următorului viraj pe vizorul căştii, astfel încât motociclistul are permanent privirea îndreptată spre ce se întâmplă în faţă.

Conform Reevu, datele sunt afişate cu ajutorul unui sistem optic cu reflexie multiplă, lucru care nu oboseşte ochii şi nu distrage atenţia motociclistului în timpul deplasării. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor concretiza, însă părerea noastră este că o asemenea inovaţie are un potenţial practic foarte mare.

Voi ce părere aveţi, este casca cu head-up display o soluţie bună pentru viitor?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.