Romanian Superbike - festivitatea de premiere

Sâmbătă seara s-a desfăşurat la AMC KART festivitatea de premiere a celor mai buni piloţi moto din Campionatul Romanian Superbike B&S Motors. Festivitate pigmentată cu un concurs Miss Hostess şi un concert live.

Romanian Superbike - festivitatea de premiere Romanian Superbike - festivitatea de premiere

După un sezon competiţional disputat, Romanian Superbike s-a încheiat, iar sâmbătă 2 noiembrie, la o seară după noaptea de Halloween, s-a consumat şi festivitatea de premiere, ţinută în incinta AMC KART.

Cei doi învingători la clasele 600 Supersport, respectiv 1000 Superbike, au plecat acasă cu câte o motocicletă, Suzuki GSX-R 600 R şi Suzuki GSX-R 1000 R. Mai jos clasamentul celor mai buni piloţi din acest campionat de motociclism est-european, care la anul se va extinde şi pe circuitul de Moto GP de la Brno (pe lângă Hungaroring, Pannoniaring, Serres şi Grobnik).

Superbike 1000

 1. Ionuţ Mistode (Firemotorsport)
 2. Liviu Dumitrescu (Firemotorsport)
 3. Călin Haplea (Moto Racing Cluj)
 4. Zoltan Zsigmond (Moto Racing Cluj)
 5. Iulian Soros (Firemotorsport)
 6. Bogdan Angelescu (AB Racing)

Supersport 600

 1. Ionel Pascotă (UCMR)
 2. Cătălin Cazacu (Taifun Racing)
 3. Ştefan Popescu (Firemotorsport)
 4. Octavian Negrea (Firemotorsport)
 5. Victor Nemeş (Firemotorsport)
 6. Ciprian Pavelescu (Inter Motorcycle)

Şi, pentru că motociclismul mai înseamnă şi spectacol şi sex-appeal, showul prezentat de Andreea Spătaru a mai cuprins şi un concert DJ Rhino & Sylvia, precum şi un inedit concurs Miss Hostess - participantele şi rezultatele AICI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.