Andreas Mikkelsen, campionul en-titre din IRC, vine la Sibiu

Andreas Mikkelsen, campionul en-titre şi liderul din IRC, şi-a anunţat participarea la Raliul Sibiului Romania. Pilotul Skoda UK Motorsport vine la Sibiu cu un singur obiectiv: să caştige cel mai dur şi spectaculos raliu pe macadam din Romania.

Andreas Mikkelsen, campionul en-titre din IRC, vine la Sibiu Andreas Mikkelsen, campionul en-titre din IRC, vine la Sibiu

Lista de start pentru Raliul Sibiului România, etapa a opta din Intercontinental Rally Challenge, devine din ce în ce mai interesanta cu cinci săptămani înaintea celui mai important eveniment auto organizat anul acesta în România. Andreas Mikkelsen, cel mai tânar pilot din istorie care a caştigat o etapa din Campionatul Naţional al Marii Britanii, care a adunat puncte în WRC, care a caştigat o probă specială în acelaşi campionat mondial şi cel mai tânăr campion din istoria Intercontinental Rally Challenge, şi-a anunţat prezenţa la Raliul Sibiului România.

În 2011, Andreas Mikkelsen a câştigat două etape din IRC, Scoţia şi Cipru, şi şi-a asigurat titlul la finalul unui sezon extrem de disputat. Norvegianul de 23 de ani participă la raliuri de la vârsta de 16 ani, dupa ce a concurat pentru echipa naţionala a Norvegiei la schi alpin şi apoi la motocross. Mikkelsen, un specialist al etapelor pe macadam, vine la Sibiu cu un obiectiv foarte clar: victoria. "Nu am mai fost niciodata în Romania, dar tocmai de aceea abia aştept sa concurez aici. Raliul Sibiului Romania este o etapa noua pentru toate echipajele din IRC şi după atatea etape pe asfalt abia aştept sa concurez pe macadam"

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.