BCR Leasing Rally Team, gata de Iaşi Rally, etapa finală a CNR

Autor: Tudor Rus 02 oct. 2012 BCR Leasing Rally
BCR Leasing Rally Team, gata de Iaşi Rally, etapa finală a CNR

Ediţia din acest sezon a Campionatului Naţional de Raliuri se va încheia cu etapa care va avea loc la Iaşi între 5 şi 6 octombrie. Echipa BCR Leasing Rally Team este gata de acţiune şi de înfruntarea de pe macadamul moldav, ce va avea loc pe 130 de km împărţiţi în 10 probe speciale

După consumarea a şapte etape, echipajul de pe Mitsubishi Lancer EVO 10 format din Vali Porcişteanu şi Dan Dobre, se află pe locul secund al clasamentului general FIA, cu 115,5 puncte. În clasamentul pe echipe, BCR Leasing Rally Team conduce plutonul graţie celor 449 puncte acumulate până în prezent de-a lungul sezonului competiţional. Poziţiile foarte bune pe care se clasează echipa BCR Leasing Rally Team, atât în clasamentul pe echipe cât şi clasamentul general la piloţi promit o etapă spectaculoasă şi tensionată la Iaşi, având în vedere obiectivele înalte stabilite de BCR Leasing Rally Team la debutul sezonului.

Show-ul care se anunţă în acest weekend la Iaşi nu poate decât să-i bucure pe fani, care vor putea să-şi încurajeze favoriţii pe primele trei probe ale zilei şi pe superspeciala Râpa Galbenă ce va avea loc spre după amiază, în oraş. Un element de dificultate pe care echipa BCR Leasing Rally Team va trebui să-l depăşească îl reprezintă speciala din acest an, Quattro Route, probă ce va fi parcursă la lumina reflectoarelor suplimentare. Beneficiind de cunoştinţele specialiştilor de la Colina Motors şi de resursele BCR Leasing, echipa BCR Leasing Rally Team porneşte încrezătoare spre asaltul final de la Iaşi Rally.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide