(P) BCR Leasing Rally Team: spiritul de echipă CONTEAZĂ!

Autor: Iulian Dnistran 27 sept. 2012 BCR Leasing Rally

 Unii sunt din Bucureşti, alţii vin de la Cluj, Sibiu sau Piteşti. Unii mai tineri, alţii mai copţi. Unii volubili,  alţii taciturni. Unii expansivi, alţii mai retraşi. Diferiţi, e clar, însă uniţi de pasiunea pentru raliu şi, mai ales de voinţa de a învinge, de a fi cel mai bun!

Fiecare doreşte să câştige şi să ajungă campion şi odată ce a simţit gustul victoriei şi a trăit ambianţa Galei Campionilor de la sfârşitul fiecarui sezon, gala ce onorează campionii naţionali, mai vrea!

Însă pe lângă satisfacţiile individuale, Vali Porcişteanu, Dan Dobre, Edwin Keleti, Boti Csomortani, Alex Filip, Bogdan Iancu, Bogdan Năstase si Alex Popidan şi-au unit eforturie şi dorinţele de afirmare sub culorile unei echipe frumoase.

Aşa s-a născut încă de la începutul sezonului BCR Leasing Rally Team, un proiect conceput şi dezvoltat de Colina Motorsport .

 O echipă permite o prezenţă mai consistentă pe scena raliurilor. Deschide calea spre un evantai lărgit prin care poţi să te adresezi fanilor, iar partenerii îşi pot expune mai bine strategia de comunicare.

Orice campionat sănătos are şi un clasament al echipelor, exact aşa cum în “mondial” există un clasament al constructorilor.

 Construcţia unei echipe nu este chiar simplă, regulamentul având nişte restricţii clare în ceea ce priveşte componenţa unei echipe (prin prisma categoriilor maşinilor ce pot puncta pentru echipă), iar aceasta se poate altera o singură dată pe sezon.

În intersezon, pe când se creiona viitoarea BCR Leasing Rally Team, au existat multe discuţii despre cine se va alătura echipei, cine este cel mai rapid sau cel mai constant, cine are sau nu o imagine potrivită alăturării unui nume atât de important din lumea financiară, cine este bun comunicator, sau cine are acel TEAM SPIRIT fără de care o echipă NU poate funcţiona.

Pentru a putea câştiga, o echipă trebuie sa fie cât mai omogenă cu putinţă, membrii ei trebuie să fie apropiaţi, să se cunoască şi să se sprijine. O echipă este mult mai mult decât mai multe maşini care poartă aceleaşi autocolante. Membrii ei merg la masă împreună, stau la acelaşi hotel, se antrenează împreună, merg la teste împreună sau an până şi un grup de discuţii împreună în timpul cursei şi în afara ei pe Whatsapp. Deh, trebuie sa fie în pas cu timpurile! Şi da, câteodată merg şi la un pahar împreună, însă doar atunci când nu trebuie sa conducă.

 Aşa s-a ajuns, cu mult înainte de începerea campionatului, la structura BCR Leasing Rally Team, o structură din oameni diferiţi, unii rapizi, alţii constanţi, unii expansivi, alţii taciturni, unii dintr-o parte a ţării alţii din alta, însă cu toţii mânaţi de pasiunea pentru raliuri şi, mai ales, de SPIRITUL DE ECHIPĂ!

Şi, indiferent dacă la Iaşi va cuceri sau nu titlul la echipe, BCR Leasing Rally Team va fi o echipă şi mai puternică sezonul următor!

Mai multe detalii despre membrii echipei BCR Leasing Rally Team, pe https://www.bcr-leasing.ro/ro/echipa-de-raliu-bcr-leasing

Edwin Keleti – pilot BCR Leasing Rally Team şi Campion Naţional de Raliuri la Clasa 3, 2012

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide