Echipajele BCR Leasing Rally Team se pregătesc pentru Raliul Sibiului

Autor: Adrian Mihălţianu 13 iul. 2012 BCR Leasing Rally
Echipajele BCR Leasing Rally Team se pregătesc pentru Raliul Sibiului

Raliul Sibiului, etapă din Intercontinental Rally Challenge, dar şi din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop , va avea loc în perioada 19-21 iulie. Startul se va da în Piaţa Mare a oraşului Sibiu, loc care va fi folosit de echipajele participante pe post de cartier general.

Ziua de vineri va avea aproape 100 km de probă specială, piloţii trecând de mai multe ori pe Dobârca şi Crinţi, urmând apoi superspeciala pe pista de rally cross. Ziua de 20 iulie va aduce şi două probe de noapte, Păltiniş pe asfalt şi Şanta pe macadam.

Ultima zi a raliului va fi şi cea mai lungă. Nu mai puţin de 106 km de probe speciale vor trebui parcurşi de piloţii participanţi pe o suprafaţă de rulare deloc prietenoasă cu maşinile de competiţie. Startul se va da la ora 10:00, după care urmează două bucle formate din specialele Gâtu Berbecului şi Şanta MAX. Înaintea superspecialei de pe pista de rally cross va exista şi una pe asfalt cu o lungime de patru kilometri.

Vali Porcişteanu vine la Sibiu pentru a câştiga, în special pentru a recupera punctele pierdute la Cluj, unde a terminat pe locul trei. Edwin Keleti este obligat să obţină un rezultat bun din cauza abandonului din Raliul Transilvaniei. Mai mult decât atât, Raliul Clujului a fost etapa de casă a lui Keleti.

Raliul Sibiului este cea mai importantă competiţie automobilistică din acest an, unde toţi pasinaţii de motorsport şi nu numai sunt aşteptaţi. Spectacolul va fi oferit de unii dintre cei mai buni piloţi din lume, care concurează în IRC, dar şi de români, în frunte cu campionul en titre, Valentin Porcişteanu şi reprezentantul României în IRC, Marco Tempestini.

„Află mai multe despre echipa de raliu BCR Leasing Rally Team pe: https://www.bcr-leasing.ro/ro/echipa-de-raliu-bcr-leasing/echipa-raliu-leasing-BCR”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide