Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop

Autor: Dan Vache 26 iun. 2009 Raliuri

În perioada 3 – 5 iulie, pe un traseu extrem de spectaculos, sunt programate etapele a 5-a şi a 6-a din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.

Campionatul National de Viteza in Coasta“Pentru noi, sinăienii, mândria de a trăi într-un oraş de munte al cărui nume este cunoscut în întreaga lume implică şi o mare responsabilitate. Ca sinăieni, avem misiunea de a duce mai departe această tradiţie şi de a menţine Sinaia vie în mintea tuturor. În anii ’70, pe Drumul Cotei s-a desfăşurat primul concurs de viteză pe traseu montan din Sinaia. Iată că acum, în secolul vitezei, Sinaia se aliniază din nou la startul competiţiilor automobilistice. Vă invit să dăm împreună startul primei ediţii a Trofeului „Sinaia Forever BMW”, a spus Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia, care s-a implicat direct în organizarea acestui proiect.

Trofeul „Sinaia Forever BMW” se va desfăşura în zilele de vineri, 3 iulie şi duminică, 5 iulie, în fiecare din aceste zile fiind programate câte două curse. Startul se va da chiar de lângă Casinoul oraşului Sinaia, la intersecţia străzilor Octavian Goga, Mănăstirii şi Eroilor, iar sosirea este programată la Telegondola Sinaia.

„Traseul este unul foarte spectaculos şi solicitant din toate punctele de vedere. Sunt sigur că prima ediţie a Trofeului „Sinaia Forever BMW” va fi apreciată atât de public, cât şi de piloţii implicaţi”, a spus Claudiu David, pilot de raliuri şi organizator al acestei ediţii.

Traseul primei ediţii a Trofeului „Sinaia Forever BMW” are o lungime de 3.015,2 metri, diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri. Startul în cele două zile de concurs se va da începând cu ora 8,30.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide