Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008

Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008 se apropie de actele finale, ultimele etape din această ediţie urmâd să se desfăşoare în acest weekend la Pârâul Rece.

Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008 Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008

Ultimele două etape ale Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2008, etapa a XV-a şi respectiv a XVI-a Pârâul Rece, se vor desfăşura pe un traseu cu o lungime de 5,5 Km şi cu o pantă medie de 5,5%. Panta maximă atinsă pe traseul de concurs va fi de 10%, solicitând maşinile de concurs să urce de la altitudinea de start de 687 m la altitudinea de sosire de 958 m în condiţiile în care zona de încălzire este de 200 de metri.

Încrierile încheiate marţi, 28 octombrie, anunţă la starul etapei de vineri, 31 octombrie, un număr de 58 de piloţi, dintre care 28 sunt debutanţi. Astfel, etapa a XV-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008 devine prima etapă din sezonul actual cu un număr record de debutanţi la linia de start, în timp ce ultima etapă, programată duminică, aşteaptă la start un număr chiar mai mare de participanţi

Înaintea celei de-a XV-a etape, pe primele trei poziţii ale clasamentul OPEN al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008 se află: Hora Lucien – Ford Cosworth RS – cu 104 puncte, Gollner Heinz – Audi RS 4 – cu 98 de puncte şi Onoriu Daniel – Mitsubishi Evo 6 – cu 86 de puncte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.