Citroen, partener oficial al Raliului Sibiului Pirelli

Citroen România este, anul acesta, partener oficial al Raliului Sibiului Pirelli. 15 automobile Citroen vor fi folosite de organizatori pe parcursul celor trei zile ale evenimentului.

Citroen, partener oficial al Raliului Sibiului Pirelli Citroen, partener oficial al Raliului Sibiului Pirelli

Citroen România a împlinit în această lună un an de la prezenţa pe piaţa auto din România şi a decis să se implice în competiţiile interne din lumea sporturilor cu motor.

Citroen C-Crosser - maşina oficialaModelul Citroen C-Crosser, primul SUV din gama constructorului francez, este maşina oficială a Raliului Sibiului Pirelli şi va fi folosit de directorul cursei şi de membri din echipa de organizare. Flota folosită la Raliul Sibiului Pirelli este completată cu modelele: C1, C2, C3, C4, C4 Picasso, C4 Grand Picasso şi noul Citroen C5 care va fi prezentat în premieră cu ocazia startului festiv. La startul raliului se vor afla şi un Citroen C2 R2 Max pilotat de Alexandru Mitroi, trei modele Citroen C2 R2 pilotate de Alex Filip, Nistor Duval şi Eugen Badina, precum şi trei modele Citroen Saxo pilotate de Lorincz Borbely, Alina Carmina Bunica şi Iosif Ferenti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.