Danube Delta Rally, desemnat cel mai bun raliu din 2013

Autor: Andrei Ştirbu 19 feb. 2014 Raliuri

În cadrul Galei Campionilor, desfăşurată pe 15 februarie 2014, Danube Delta Rally a fost desemnat cel mai bun raliu din Campionatul Naţional Dunlop desfăşurat anul trecut. Decizia Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a fost influenţată de interesul piloţilor pentru probe, de condiţiile de siguranţă şi de securitatea asigurată de organizatori şi, nu în ultimul rând, de modul în care a fost promovat raliul. 

„Eolienele” sunt spectaculoase pentru spectatori şi înşelătoare pentru piloţi

Noi nu putem decât să ne bucurăm că, după pauza de 20 de ani, Raliul Deltei a fost reiterat în forţă şi că asigură un spectacol care merită urmărit de la faţa locului. În cazul în care anul trecut nu ai reuşit (sau nu ai fost convins) să ajungi la Tulcea, iată o scurtă introspecţie a trimisului nostru

Iubitorii de raliuri sunt invitaţi, anul acesta, în perioada 29-31 mai 2014, să asiste la spectacolul care se va desfăşura pe 14 probe speciale, pe parcursul a 170 de kilometri. 

Premiul de la Gala Campionilor ne confirmă că eforturile noastre au fost îndreptate într-o direcţie bună şi ne obligă să menţinem ştacheta sus, astfel încât şi la ediţia de anul acesta să le asigurăm piloţilor şi pasionaţilor de raliu o competiţie de calitate şi condiţii excelente de participare. Totodată, le oferim celor care vor vizita Tulcea şi Delta Dunării în perioada raliului ocazia să asiste la un spectacol automobilistic de talie europeană şi să se bucure de evenimentele speciale pe care le organizăm în paralel”, precizează Mihai Tănase, organizator Danube Delta Rally®.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide