Doi piloţi români în Barum Czech Rally

Autor: Andrei Nan 24 aug. 2011 Raliuri
Doi piloţi români în Barum Czech Rally

Ekaterina Stratieva şi Vlad Cosma sunt primii piloţi înscrişi în Citroën Racing Trophy România care profită de regulamentul acestui proiect şi se vor bate pentru premiile în bani şi la Barum Czech Rally în Cehia. „Aceasta a fost una dintre ideile principale din spatele acestui proiect şi anume să permitem piloţilor care concurează cu modelele Citroën C2R2 Max şi Citroën DS3 R3 să participe în orice campionat naţional unde se organizează Citroën Racing Trophy. Aşa cum în România au venit Simone Campedelli şi Menyhert Kroszer, mă bucur că Ekaterina Stratieva şi Vlad Cosma vor lua startul la Barum Czech Rally. Sunt sigur că va fi o experienţă interesantă pentru toată lumea”, a spus Jean Francois Lienere, responsabilul competiţii clienti Citroën Racing.

Pentru Ekaterina Stratieva, Barum Czech Rally, este unul dintre raliurile preferate, neavând cum să rateze startul în această etapa din Cehia. „Îmi place foarte mult raliul pe aici şi după etapele de macadam din România sunt foarte încântată că voi pilota din nou pe asfalt. Configuraţia raliului este foarte interesantă, iar faptul că voi concura şi în Citroën Racing Trophy este un motiv în plus să-mi doresc să obţin un rezultat bun”, a spus Ekaterina Stratieva, înaintea recunoaşterilor oficiale pentru Barum Czech Rally.

După rezultatul excelent din Yalta Rally, prima etapă din IRC la care a luat startul anul acesta, Vlad Cosma este pregătit pentru experienţa din Cehia. „Iniţial am vrut să luăm startul, în septembrie, la etapa de IRC din Ungaria, dar ţinând cont ca Barum Czech Rally este înscris în Citroën Racing Trophy Cehia am decis să luăm startul aici şi să ne luptăm pentru premiile puse în joc. Voi încerca să merg cât mai tare şi sper să termin această etapă pentru că am avut destul de mult ghinion în ultima perioadă. Sper să facem faţă cu brio şi să reprezentăm, din nou, România cu cinste, aşa cum am făcut-o şi la Yalta”, a spus Vlad Cosma.

Ekaterina Stratieva şi Vlad Cosma, piloţi care vor concura cu modelul Citroën C2R2 Max se vor lupta, în Citroën Racing Trophy Cehia, pentru premii totale de 5.500 Euro. Victoria la clasa 6 este recompensată cu 2.500 €, locul 2 cu 1.500 €, locul 3 cu 1.000 €, iar locul 4 cu 500 €.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide