Încep pregătirile pentru Danube Delta Rally 2014!

Autor: Andrei Ştirbu 17 ian. 2014 Raliuri

Îţi mai aminteşti Raliul Deltei 2013? Noi ne amintim că niciodată nu am fost mai puţin deranjaţi de faptul că avem atâta praf în gură. Reluarea după două decenii a Raliului Deltei a fost pe măsura aşteptărilor fanilor, în ciuda problemelor tehnice şi de organizare de la final. 

Şi tu credeai că faza cu praful era exagerată…

În pregătirea ediţiei de anul acesta (care se va desfăşura în perioada 29-31 mai), trei dintre cele 60 de echipaje care şi-au propus să ia startul în ediţia 2014 Danube Delta Rally vor efectua câteva teste pe renumitele probe Babadag şi Eoliene. 

Aşadar, juniorii Napoca Rally Academy, Simone Tempestini şi Florin Tincescu, încep pregătirile pentru sezonul 2014 pe macadamul de la Tulcea, în timp ce Vali Porcişteanu va testa (în calitate de instructor) Mitsubishi-ul său Lancer Evo IX, alături de Dragoş Dinu şi de Gina Pistol. Da, acea Gina Pistol, despre care trebuie să ştii că este împătimită a sporturilor cu motor. 

Nu avem poză cu Gina Pistol, aşa că am pus una cu şi mai mult praf

La antrenamentele din acest week-end va participa şi Simone Campedelli, care îl va ajuta pe Simone Tempestini să se acomodeze cu noua lui „jucărie”, un Citroën DS3 R3. 

Dacă eşti fan raliuri, ştii ce ai de făcut în week-end-ul acesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide