INCREDIBIL: accident, repunere pe patru roţi şi victorie!

S-a întâmplat în cadrul unei etape din Raliul Baie Chaleurs, din Canada, unde pilotul unei maşini a dat un exemplu elocvent de sânge rece. Urmăriţi în video.

Este vorba despre pilotul Pat Allan, care, alături de copilotul Alan Ockwell, a fost implicat într-un accident dintr-o etapă a Campionatului de Raliuri Canadian.

VEZI VIDEO CU RĂSTURNAREA DIN CURSĂ!

Având un tempo ridicat şi îndreptându-se spre victorie, pilotul a apreciat greşit o curbă, iar maşina a s-a răsturnat spectaculos, chiar în faţa camerelor de filmat. Însă acest fapt nu a fost de natură să pună stop cursei celor doi.

Dimpotrivă. Deşi maşina era "cu roţile în sus", pilotul a dat dovadă de o mare stăpânire de sine: s-a dat jos din maşină, lăsându-şi copilotul prins în centuri, şi, cu ajutorul câtorva spectatori de pe margine, a repus maşina pe patru roţi.

Toţi credeau că modelul Subaru Impreza nu mai poate continua cursa, dar pilotul nu s-a dat bătut şi a reuşit să repornească motorul şi să continue drumul. În ciuda faptului că maşina avea evidente avarii la sistemul de direcţie şi motor, aceasta a reuşit nu doar să ajungă la finish, ci a reuşit chiar să câştige această cursă!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.