INCREDIBIL: accident, repunere pe patru roţi şi victorie!

S-a întâmplat în cadrul unei etape din Raliul Baie Chaleurs, din Canada, unde pilotul unei maşini a dat un exemplu elocvent de sânge rece. Urmăriţi în video.

Este vorba despre pilotul Pat Allan, care, alături de copilotulAlan Ockwell, a fost implicat într-un accident dintr-o etapă aCampionatului de Raliuri Canadian.

VEZI VIDEO CU RĂSTURNAREADIN CURSĂ!

Având un tempo ridicat şi îndreptându-se spre victorie, pilotula apreciat greşit o curbă, iar maşina a s-a răsturnat spectaculos,chiar în faţa camerelor de filmat. Însă acest fapt nu a fost denatură să pună stop cursei celor doi.

Dimpotrivă. Deşi maşina era "cu roţile în sus", pilotul a datdovadă de o mare stăpânire de sine: s-a dat jos din maşină,lăsându-şi copilotul prins în centuri, şi, cu ajutorul câtorvaspectatori de pe margine, a repus maşina pe patru roţi.

Toţi credeau că modelul Subaru Impreza nu mai poate continuacursa, dar pilotul nu s-a dat bătut şi a reuşit să reporneascămotorul şi să continue drumul. În ciuda faptului că maşina aveaevidente avarii la sistemul de direcţie şi motor, aceasta a reuşitnu doar să ajungă la finish, ci a reuşit chiar să câştige aceastăcursă!