Intercontinental Rally Challenge Sibiu 2012

Raliul Sibiului 2012, etapă în Intercontinental Rally Challenge, se va desfaşura anul acesta în perioada 19 – 21 iulie.

Intercontinental Rally Challenge Sibiu 2012 Intercontinental Rally Challenge Sibiu 2012

Raliul Sibiului 2012, etapă în Intercontinental Rally Challenge, se va desfăşura anul acesta în perioada 19-21 iulie pe specialele de macadam şi asfalt din jurul oraşului SIbiu. A treia etapă pe macadam din IRC contează şi ca etapa a cincea din Campionatl Naţional de Raliuri Dunlop şi este şi etapă eveniment în FIA European Rally Cup. "Anul acesta este unul extrem de important pentru Raliul Sibiului. munca noastră din ultimii ani a fost răsplătită cu încredere în calendarul IRC. Raliul Sibiului este al doilea eveniment sportiv din România ca importanţă la nivel mondial după finala UEFA League, şi suntem pregătiţi să facem faţăla cel mai înalt nivel" , a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.

Cartierul general al raliului şi parcul de service vor fi amplasate în Piaţa Mare a oraşului. Tot aici, joi 19 iulie, se va da startul festiv pentru echipajele înscrise în această competiţie. În prima zi a raliului, vineri 20 iulie, piloţii vor avea de parcurs aproape 100 kilometri de probă specială. Startul se va da la ora 14:00, iar în program sunt incluse câte două treceri pe specialele Dobarca şi Crinti. urmează apoi super speciala pe pista de rally cross, după care cele două probe de noapte: Păltiniş pe asfalt şi Santa pe macadam.

Sâmbătă, 21 iulie, este cea mai lungă zi cu 106,5 km de probe de concurs, din totalul de 205,8 km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.