Lamborghini Blancpain Super Trofeo

Autor: Cosmin Iordache 08 iul. 2009 Raliuri

Super Trofeo se anunta spectaculoasaModelul Lamborghini Gallardo LP 560-4 Super Trofeo va fi destinat atât piloţilor care se vor alinia la startul competiţie monomarcă, dar şi colecţionarilor, urmând să fie disponibilă şi la dealerii autorizaţi. Faţă de modelul de serie, Super Trofeo vine cu mai multă putere şi mai puţină greutate, 570 CP şi 1300 kg. Tracţiunea integrală şi cutia secvenţială e.gear cu şase rapoarte vor fi păstrate la parametrii din fabrică

Dotările specifice de curse nu lipsesc: sistem de frânare şi suspensii modificate, pneuri slick, roll cage şi scaune de curse ultra-uşoare. Conform celor de la Lamborghini, pachetul complet, ce include un model de curse, plus piese de schimb pentru un sezon, va costa 200.000 de euro.

Lamborghini Gallardo LP 560-4 de cursePrima etapă a Lamborghini Blancpain din calendarul provizoriu pe 2009 se va ţine pe 3 Mai pe circuitul de la Silverstone, restul etapelor urmând să fie programate în Italia, Spania şi Germania. Finalul competiţiei va fi pe data de 4 octombrie la Monza. De-a lungul primului sezon, va exista un model care va fi pus la dispoziţie vedetelor care doresc să ţşi dovedească talentul pe circuit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide