Marcel Butuza, al doilea român care participă la Raliul Dakar 2015

Braşoveanul Marcel Butuza i se va alătura lui Mani Gyenes la categoria moto a ediţiei din 2015 a celebrului Dakar Rally. Astfel, România va avea doi reprezentanţi la cea mai nouă ediţie a celei mai grele competiţii din lume.

Marcel Butuza, al doilea român care participă la Raliul Dakar 2015 Marcel Butuza, al doilea român care participă la Raliul Dakar 2015

România va avea doi reprezentanţi la ediţia din 2015 a celebrului Raliu Dakar. Primul este Mani Gyenes, iar al doilea este Marcel Butuza. Ambii vor concura la categoria la categoria moto cu modele KTM 450 Rally.

Braşoveanul Butuza, care a debutat la Dakar în 2007 (unde a abandonat din motive tehnice), va purta numărul de concurs #50. Spre deosebire de conaţionalul Mani Gyenes, care şi-a propus să termine cursa în 2015 în top 20 la categoria moto, Butuza nu a precizat încă obiectivul său.

Raliul Dakar 2015 se va desfăşura în perioada 4-17 ianuarie şi va traversa statele sud-americane Argentina, Chile şi Bolivia. Startul şi finişul se vor face din Buenos Aires, iar printre vehiculele înscrise se numără şi două exemplare Renault Duster care participă pentru al treilea an consecutiv la rally-raidul internaţional.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.