Mitsubishi EVO IX complet nou pentru Claudiu

Claudiu David si Mihaela Beldie vor lua startul, la ultima etapă pe asfalt din sezonul 2008 al CNRD 2008, cu un Mitsubishi Lancer EVO IX complet nou, preparat de Topp Cars Ungaria.

Mitsubishi EVO IX complet nou pentru Claudiu Mitsubishi EVO IX complet nou pentru Claudiu
Claudiu David si Mihaela Beldie vor lua startul în ultima etapă pe asfalt cu o maşină complet nouă - un Mitsubishi Lancer EVO IX - închiriată de la preparatorul maghiar Topp Cars. „Avem acum o maşină nouă, dezvoltată special pentru noi, pe care vom concura restul sezonului. Nu am avut foarte mult timp la dispoziţie pentru a găsi un set-up ideal pentru Raliul Clujului, dar sunt sigur că putem să ne implicăm în luptă pentru un loc pe podium”, a adăugat Claudiu David.

Raliul Clujului se va desfăşura în zilele de sâmbătă şi duminică (21-22 iunie 2008), pe asfalt, fiind programate în total 8 probe speciale. Lungimea totală a raliului este de 340,8 km, dintre care 129 km de probă specială.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.