Raliul Clujului - penultima etapă a CNR Dunlop

Cel mai bun pilot din România ar putea fi încoronat la Cluj. Miettinen are nevoie doar de locul ale doilea pentru a primi laurii.

Raliul Clujului - penultima etapă a CNR Dunlop Raliul Clujului - penultima etapă a CNR Dunlop

Jarkko Miettinen în Raliul Tara BraseiPenultima etapă a CNR Dunlop, Raliul de macadam al Clujului "Avram Iancu Ecomax" se va desfăşura în perioada 19-21 septembrie şi ar putea reprezenta ultima mare bătălie înainte de titlu. Care sunt şansele lui Miettinen la titlu? Finlandezul are nevoie doar de locul 2 pe macadamul de la Cluj şi îşi poate primi laurii campionatului înainte de ultima etapă de la Iaşi.

Având în vedere că finalndezul Jarkko Miettinen a câştigat ultimele etape şansele la titlu ale lui Dan Gârtofan (locul 2 în clasamentul general) şi ale lui Gergo Szabo (locul 3) atârnă într-un fir de păr.
Cei doi clasaţi pe locurile 2, respectiv 3, nu pot decât să concureze cu gândul la victorie, rugându-se ca finalndezul să termine pe locul al treilea.

Miettinen concureaza cu un Mitsubishi EVOCircuitul de la Cluj se anunţă destul de dificil având în vedere că au fost adăugate noi trasee pe munte, pe care macadamul dur va pune la încercare abilităţile tehnice ale piloţilor. Din cei peste 400 Km pe 139 km
se vor desfăşura cele opt probe speciale.
Din cele 67 de echipaje care vor lua startul va lipsi Claudiu David care şi-a anunţat retragerea de pe acest circuit. Dacă vineri, 19 septembrie, va avea loc proba demonstrativă sâmbătă va începe bătălia pentru primele locuri, şi în special cea pentru titlu.

Miettinen ar putea conduce mai moderat în Raliul Clujului, deoarece, după cum a declarat şi el, nu va încerca să câştige la Cluj ci va avea grijă să evita suprizele neplăcute.

VEZI TOATE ANUNŢURILE MITSUBISHI

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.