Raliul Mexicului Corono

Hat–trick-ul din Ţara Sombrero-urilor i-a adus pe Sebastien Loeb şi Daniel Elena la un singur punct de liderul din clasamentul general al piloţilor, în timp ce Citroen a ajuns la 25 de puncte în clasamentul constructorilor.

Raliul Mexicului Corono Raliul Mexicului Corono
Prima etapă de macadam a debutat, cu startul festiv, în oraşul Guanajuato. Primul incident a avut loc în prima specială a raliului, unde Dani Sordo şi Marc Marti au fost nevoiţi să se oprească din cauza ruperii unui braţ de suspensie.

Sebastien Loeb a câştigat specialele doi şi trei şi a terminat prima zi a raliului în poziţia secundă. În ziua a doua, echipajul Sebastien Loeb/Daniel Elena a reuşit să recupereze diferenţa de 9,6 secunde faţă de primul clasat şi s-au instalat pe prima poziţie în ierarhia generală.

Echipajul format din Loeb şi Elena a terminat fără probleme ultimele probe, trecând în cont a 38-a victorie din carieră. Dani Sordo şi Marc Marti au mers excelent în ultimele două zile şi au terminat raliul pe locul 17.

Performanţa lui Sebastien Loeb a fost completată şi de debutul senzaţional al echipajului Sebastien Ogier/Julien Ingrassia în FIA Junior WRC, cu un Citroen C2 Super 1600. Ogier a câştigat prima sa cursă din FIA Junior WRC şi a terminat pe locul 9 în clasamentul general al Raliului Mexicului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.