Raliul Mexicului Corono

Autor: Alexandru Banu 03 mart. 2008 Raliuri
Raliul Mexicului Corono

Prima etapă de macadam a debutat, cu startul festiv, în oraşul Guanajuato. Primul incident a avut loc în prima specială a raliului, unde Dani Sordo şi Marc Marti au fost nevoiţi să se oprească din cauza ruperii unui braţ de suspensie.

Sebastien Loeb a câştigat specialele doi şi trei şi a terminat prima zi a raliului în poziţia secundă. În ziua a doua, echipajul Sebastien Loeb/Daniel Elena a reuşit să recupereze diferenţa de 9,6 secunde faţă de primul clasat şi s-au instalat pe prima poziţie în ierarhia generală.

Echipajul format din Loeb şi Elena a terminat fără probleme ultimele probe, trecând în cont a 38-a victorie din carieră. Dani Sordo şi Marc Marti au mers excelent în ultimele două zile şi au terminat raliul pe locul 17.

Performanţa lui Sebastien Loeb a fost completată şi de debutul senzaţional al echipajului Sebastien Ogier/Julien Ingrassia în FIA Junior WRC, cu un Citroen C2 Super 1600. Ogier a câştigat prima sa cursă din FIA Junior WRC şi a terminat pe locul 9 în clasamentul general al Raliului Mexicului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide