Smailo intră în cursă alături de Titi Aur

Smailo, primul brand românesc de sisteme de navigaţie GPS, devine sponsor al echipajului Titi Aur – Karoly Borbely în ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Raliuri.

Smailo intră în cursă alături de Titi Aur Smailo intră în cursă alături de Titi Aur

Cunoscutul campion naţional de raliuri, Titi Aur, şi-a anunţat decizia să participe la noua ediţie a Campionatului Naţional de Raliuri în cadrul evenimentului oficial de lansare care a avut loc joi la şcoala de pilotaj "Titi Aur". Smailo va susţine echipajul Aur/Borbely pe durata celor 8 etape de campionat şi speră ca alăturarea cu numele multiplului campion va fi una de bun augur, din dorinţa de a deveni numărul 1 în rândul sistemelor de navigaţie din România.

"Suntem deosebit de incantati de ocazia de a fi alaturi de echipajul Titi Aur si Karoly Borbely intr-o competitie in care viteza de reactie, agilitatea si perseverenţa contează mai mult decât caii-putere. Avem încrederea că şi sistemele de navigaţie GPS din brandul Smailo deţin aceleaşi calităţi, transpuse, bineinţeles, în domeniul navigaţiei: procesor performant pentru calcularea traseului optim în cel mai scurt timp, receptor GPS de ultimă generaţie şi cele mai recente hărţi ale Romaniei şi întregii Europe, pentru călătorii rapide şi sigure.", a declarat Voicu Oprean, Director General al AROBS Transilvania Software, companie căreia îi aparţine brandul Smailo.

Pasionaţii de raliu sunt aşteptati în perioada 16-18 aprilie la prima etapă din campionatul naţional de raliu "Tess Rally" care va avea loc la Braşov.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.