Spectacol în Portugalia

Raliul Portugaliei a avut parte de două superspeciale disputate pe stadionul Algarve. Unul dintre cele mai spectaculoase momente a fost duelul din Kimi Raikkonen şi Ken Block încheiat la egalitate perfectă.

Ken BlockCei doi debutanţi cu nume celebre din WRC, KenBlock şi Kimi Raikkonen s-au înfruntat pe prima superspecială dinRaliul Portugaliei. Deşi ambii mai au încă multe deînvăţat din tainele WRC-ului, asta nu a însemnat că nu pot facespectacol. Cum sorţii i-au pus faţă în faţă pe prima superspecialăa raliului, Ken Block a decis să dea un pic de gust înfruntării şia pariat 100 euro cu Kimi că îl va învinge.
Însă după trei ture ale circuitului construit în interiorulstadionului Algarve cei doi au terminat cu acelaşi timp de2:11.0. "Care erau şansele să se întâmple acest lucru?" aspus extaziat Ken după cursă. Pe lângă rezultat, Ken şi-a păstratşi suta de euro.
Greul însă d-abia începea. Kimi Raikkonen a reuşit să termineRaliul Portugaliei pe locul 10 şi a obţinut 15 puncte pentru echipasa, în timp ce Ken Block a abandonat după o ieşire în decor.