Subaru Impreza WRC

Noua generaţie Subaru Impreza a însemnat o schimbare radicală, prin urmare toţi ochii sunt aţintiţi asupra modului în care acest model va performa în Campionatul Mondial de Raliuri, existând aşteptări mari în privinţa versiunii competiţionale.

Subaru Impreza WRC Subaru Impreza WRC
Subaru Impreza WRC Noul material de concurs îşi va face debutul pe 29 Mai la Raliul Acropole din Grecia, reprezentând a şaptea rundă din calendarul WRC. Cele două echipaje Subaru vor avea în prim plan piloţii Peter Soldberg şi Chris Atkinson. Subaru consideră că acest model este WRC-ul cel mai radical remaniat din istoria participării niponilor în raliuri. De asemenea, este prima dată când marca niponă va alinia un hatchback la această competiţie.

Trecerea de la trei volume la două a lui Subaru Impreza a fost justificată tocmai în vederea obţinerii unor rezultate superioare în Campionatul de Raliuri. Faţă de precedentele modele competiţionale, actualul are un ampatament mărit şi console scurtate pentru a obţine un maxim de performanţă. Singurul lucru care se va menţine va fi tradiţionala culoare albastră şi jantele cu reflexi aurii.

Noul WRC, evoluat din varianta STI, va fi animat de propulsorul boxer de 2 litri ce dezvoltă în jur de 300 de cai putere. Aşteptările privnid noul  model sunt destul de ridicate, Subaru sperând să reediteze triumfurile în ierarhia constructorilor înregistrate în perioada 1995-1997.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.