WRC Bulgaria – ziua a doua

Alegerea greşită a pneurilor pe probele de dimineaţă a mărit enorm diferenţa de timp dintre maşinile Ford şi cele Citroen. Loeb termina ziua a doua în poziţia de lider.

WRC Bulgaria – ziua a doua WRC Bulgaria – ziua a doua

Petter SolbergSebastian Loeb se apropie fără probleme de încă o victorie ce probabil va fi obţinută mâine pe asfaltul bulgăresc. Francezul a obţinut doar o victorie de specială astăzi şi a terminat ziua cu un avans de peste 40 secunde faţă de Dani Sordo. Spaniolul de la Citroen se află însă într-o luptă cu un Petter Solberg pus pe fapte mari la primul său raliul cu un nou copilot.

Solberg a fost cel mai rapid pe toate specialele din partea a doua zilei de azi. Doar cinci secunde îl desparte de locul doi şi mâine norvegianul va încerca totul pentru a îl depăşi pe Dani Sordo.

Sebastian Ogier a revenit pe locul patru după ce cele două Ford-uri au căzut în clasament datorită unor alegeri dezastruoase de anvelope. Hirvonen şi Latvala au ales pneuri dure azi dimineaţă sperând că probele vor fi uscate. Însă sus în munţi vremea a fost umedă şi cei doi au pierdut câte un minut pe fiecare din cele două probe ale dimineţii. A treia probă din zi a fost anulată de organizatori din cauza afluxului prea mare de spectatori.

În plus, Latvala a mai rămas şi fără servodirecţie în ultima buclă a zilei. P-G Andersson de la Stobard face o cursă bună şi se menţine pe locul şapte în faţa pilotului maghiar Frigyes Turan ce concurează pe un Peugeot 307 WRC.

Rezultatele complete le găsiţi aici.

Mâine mai sunt de parcurs patru probe speciale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.