WRC Bulgaria – ziua a doua

Alegerea greşită a pneurilor pe probele de dimineaţă a mărit enorm diferenţa de timp dintre maşinile Ford şi cele Citroen. Loeb termina ziua a doua în poziţia de lider.

WRC Bulgaria – ziua a doua WRC Bulgaria – ziua a doua

Petter SolbergSebastian Loeb se apropie fără probleme deîncă o victorie ce probabil va fi obţinută mâine pe asfaltulbulgăresc. Francezul a obţinut doar o victorie de specialăastăzi şi a terminat ziua cu un avans de peste 40 secunde faţă deDani Sordo. Spaniolul de la Citroen se află însă într-o luptă cu unPetter Solberg pus pe fapte mari la primul său raliul cu un noucopilot.

Solberg a fost cel mai rapid pe toate specialele din partea adoua zilei de azi. Doar cinci secunde îl desparte de locul doi şimâine norvegianul va încerca totul pentru a îl depăşi pe DaniSordo.

Sebastian Ogier a revenit pe locul patru după ce celedouă Ford-uri au căzut în clasament datorită unor alegeridezastruoase de anvelope. Hirvonen şi Latvala au alespneuri dure azi dimineaţă sperând că probele vor fi uscate. Însăsus în munţi vremea a fost umedă şi cei doi au pierdut câte unminut pe fiecare din cele două probe ale dimineţii. A treia probădin zi a fost anulată de organizatori din cauza afluxului prea marede spectatori.

În plus, Latvala a mai rămas şi fără servodirecţie în ultimabuclă a zilei. P-G Andersson de la Stobard face o cursă bună şi semenţine pe locul şapte în faţa pilotului maghiar Frigyes Turan ceconcurează pe un Peugeot 307 WRC.

Rezultatele complete le găsiţi aici.

Mâine mai sunt de parcurs patru probe speciale.