Condiții de vis într-o autorulotă cu garaj integrat. Prețul este pe măsură: 1.25 mil. de dolari – VIDEO

Autor: Adrian Somai 03 sept. 2022 Știri auto

Ai visat vreodată cu ochii deschiși la o casă pe roți care să te ducă de fiecare dată acolo unde te poartă gândul și imaginația?!

Se spune că nu poți pune niciodată preț pe visele tale, însă cei de la Dembell au stabilit un preț pentru autorulota lor de vis lansată la începutul acestui an. Și nu este deloc unul mic, ba chiar din contră, această autorulotă costând mult mai mult decât o casă mobilată din centrul Capitalei!

Prezentată în premieră în 2021 la Dusseldorf, Dembell Motorhome M nu poate fi descrisă altfel decât o adevărată bijuterie pe roți. Așa cum se poate vedea și în clipul video de mai jos, este extrem de elegantă, somptuoasă, confortabilă și plină de tehnologie. În plus, trebuie să recunoaștem că pare foarte primitoare!

Dembell Motorhome M este oferit în trei variante de amenajare, variante care diferă în funcție de dimensiunea garajului. Doar nu poți avea o asemenea rulotă fară să ai și un garaj integrat, în care să poți depozita și transporta în siguranță mașina visurilor tale. Cel mai mic garaj este de fapt un spațiu în care poți depozita câteva biciclete. Apoi, avem versiunea Small Garage, care oferă spațiu de depozitare pentru o mașină smart de dimensiuni mici. În cele din urmă, versiunea Large Garage poate depozita un vehicul de mărimea unui Ferrari California.

Confort absolut pentru patru persoane

Din punct de vedere tehnic, Dembell Motorhome M are la baza șasiul unui Mercedes Actros și este propulsat de o unitate de motorizare V12 cu capacitate de 12.8 litri, capabilă să dezvolte 530 de cai putere. Are o lungime de 12 metri, o lățime de 2.5 metri și o înălțime de 4 metri. La interior, rulota poate să ofere condiții extrem de confortabile pentru un maxim de patru persoane.

Practic, ai toate condițiile de care ai putea avea nevoie pentru a iți transforma rulota într-o adevărată casă în care să trăiești pe termen lung. Toate astea au un cost însă, modelul prezentat în rândurile anterioare fiind cotat la un preț de 1.25 milioane de dolari.

VIDEO:

Sursa: Autoevolution 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dembell


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide