1 din 10 șoferi își iubește mai mult mașina decât partenerul de viață

Autor: ProMotor 23 mai 2020 Știri auto
1 din 10 șoferi își iubește mai mult mașina decât partenerul de viață

Evident că îți iubești mașina. Ai dat bani pe ea și poate mai plătești rate încă vreo doi ani. Asigurări, revizii, ITP, îi oferi tot ce are nevoie. Dar îi dai mai multă atenție decât partenerului de viață? Un sondaj arată că 1 din 10 șoferi își iubește mașina mai mult decât își iubește partenerul de viață.

Un sondaj realizat de Skoda în Regatul Unit arată că sunt șoferi pentru care mașina este mai importantă decât partenerul de viață. 1 din 10 dintre cei chestionați de constructorul ceh au recunoscut că își iubesc automobilul mai mult decât își iubesc soțul sau soția. Iar principalul motiv este că nu se ceartă niciodată cu mașina, pentru că nu au motiv.

Citește și:

Mai mult, 1 din 10 persoane susțin că dragostea pentru mașina care îi așteaptă cuminte în parcare o depășește pe aceea pentru părinți, frați sau surori.

Cum își arată șoferii dragostea pentru mașini?

Cu siguranță, sentimentele față de mașini trebuie dovedite altfel decât pentru partener. Un bărbat care își iubește partenera o tratează cu respect, o susține, îi poate face cadouri. Dar cu siguranță, mașina va rămâne indiferentă la astfel de gesturi.

Un șofer care își iubește mașina, de multe ori, îi alege un nume. O dovedesc răspunsurile date de cei 2.000 de șoferi britanici chestionați în cadrul sondajului realiat de Skoda.

Astfel, 32% dintre aceștia și-au botezat mașina. Cele mai comune nume pentru mașini în Marea Britanie s-au dovedit a fi Betty, Freddie, Daisy și Rosie. Pe listă apar însă, și nume de celebrități, cum ar fi Regina Elisabeta, Elvis Presley și Beyonce. Sunt șoferi care au ales alinturi bizare, cum ar fi Ketchup sau Zorro.

Noi îi sfătuim pe șoferii români să își arate afecțiunea pentru autoturism prin vizite regulate la service, revizii la timp, ITP-uri și asigurări. Nici un drum la spălătorie nu ar fi un gest de refuzat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide