Ce caută 12 Porsche 911 Turbo albastre într-o piscină plină cu apă?

Autor: Elena Luchian 17 dec. 2020 Știri auto

Ce caută 12 Porsche 911 Turbo albastre într-o piscină plină cu apă? Ei bine, are răspunsul artistul scoțian Chris Labrooy.

GALERIE FOTO

Chris Labrooy a pus 12 Porsche 911 Turbo albastre într-o piscină plină cu apă. Este doar o creație digitală, deci niciun Porsche nu a fost avariat în acest proces.

Alte imagini arată modele Porsche transformate în bărcuțe gonflabile sau în mașini zburătoare. Printre muzele lui Chris Labrooy se află și modele produse de Mercedes-Benz și de BMW. (vezi GALERIA FOTO).

Lucrările lui sunt de vânzare. Toate au același preț: 130 de lire sterline, echivalentul a 145 de euro.

“Este foarte dificil să descriu ceea ce fac eu”, spune artistul. “E un stil de viață care îmi permite multă libertate de a urmări diferite concept. Eu mă numesc creator de imagini digitale, care lucrează la limita dintre artă și design”, explică scoțianul.

Artistul este mare fan Porsche

Chris Labrooy este mare fan Porsche, iar creațiile lui dovedesc afinitatea pentru modelele constructorului german de mașini sport.

“911 are o personalitate unică, aproape excentrică”, își justifică el slăbiciunea. “Când îmi creez imaginile, mașinile sunt actori într-un fel, iar 911 este un star de top de la Hollywood, cu toată profunzimea și cu toată versatilitatea sa”, își descrie artistul munca.

Labrooy este și el posesor de Porsche. A ales pentru început un 981 Cayman cu transmisie automată PDK, înainte de a trece la un 718 Cayman GTS 4.0 de culoare roșie.

“Este mașina ideală pentru stilul meu de viață. Pentru că lucrez de acasă, nu trebuie să merg la serviciu. Așa că în mare parte conduc de plăcere, iar Cayman este perfect pentru așa ceva”, a declarat Chris Labrooy într-un interviu pentru Porsche. Scoțianul a lucrat la o serie de proiecte pentru nemți.

Alți producători auto cum ar fi Citroen sau Jaguar sau giganți din industrii diferite ca Nike, T-Mobile, sau British Airways au apelat la serviciile lui.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Chris Labrooy



Comentarii
Inchide