15 imagini spectaculoase cu Dacia Duster, care ar putea fi oricând wallpaper pe calculatorul fanilor

Autor: David Andrei 06 sept. 2020 Știri auto

Dacia Duster este un bestseller în segmentul său. Luptă aproape de la egal la egal cu cele mai populare SUV-uri de clasă mică și uneori le învinge. Iată 15 imagini spectaculoase cu mașina românească, ce ar putea fi oricând wallpaper pe calculatorul fanilor.

GALERIE FOTO

Dacia Duster este primul SUV din istoria Dacia. Venit pe lume în 2010, modelul cu gardă mare la sol a primit o generație nouă exact în urmă cu trei ani. În timp ce Logan și Sandero se pregătesc de generații noi, Duster mai are de așteptat.

Am ales cele mai spectaculoase imagini cu Dacia Duster. Cele mai multe sunt oferite chiar de Dacia, în galeria foto prezentată în momentul lansării și cu ocazia testelor international. Altele sunt imagini modificate de fanii mașinii construite la Mioveni.

GALERIE FOTO

Despre Dacia Duster

Dacia Duster poate fi comandată în România cu un preț de pornire de 13.600 de euro. Modelul este disponibil, la ora actuală, cu cinci linii de echipare. Este vorba despre Essential, Comfort, SL Blue Line, Prestige și SL Orange, aceasta din urmă fiind și cea mai scumpă (de la 18.350 de euro).

Clienții pot alege una dintre versiunile Blue dCi 95, Blue dCi115, Blue dCi 115 4WD, TCe 100, TCe 130 GPF (cu filtru de particule), TCe 100 GPL (cu rezervor de gaz petrolier lichefiat) pentru echipările din partea inferioară a gamei. Cele din partea superioară (de la Prestige în sus), pot fi comandate și în versiunile Blue dCi 115 4WD, TCe 130 4WD și TCe 150 GPF, cu tracțiune față și cu tracțiune integrală 4WD.

Versiunile cu tracțiune integrală beneficiază de trei moduri de rulare: Auto, Lock și 4×2.

Garda la sol impresionantă, de 210 milimetri, dar și consolele scurte îi permit Duster-ului românesc incursiuni în off-road, acolo unde alte modele din clasa sa nu ar avea curaj să se aventureze.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide