La ce preț ajunge Dacia Duster dacă bifezi toate dotările opționale disponibile?

Autor: Elena Luchian 04 mai 2020 Știri auto

Dacia Duster este cel mai accesibil model din clasa SUV-urilor de clasă mică. Pornește de la 13.600 de euro. Dar la ce preț ajunge dacă bifezi toate dotările opționale disponibile?

GALERIE FOTO

Am configurat cel mai scump Duster disponibil în România. La ce sumă am ajuns?

Am lăsat deoparte seriile limitate și am selectat echiparea de top Prestige cu preț de pornire de 17.900 de euro. Avem din start jante din aliaj de 17 inci, sistem Media Nav cu navigație și ecran tactil de 7 inci, aer condiționat automat și scaune încălzite.

Alegem și motorizarea de top, Blue dCi 115 4WD. Astfel, pentru 19.850 de euro avem mașina cu motor diesel, care dezvoltă 115 cai putere și care este cuplat la o transmisie manuală cu șase rapoarte.

Doar două culori exterioare sunt oferite gratuit, Blanc Glacier și Bleu Navy. Toate celelalte costă 310 euro, așa că vom alege Rouge Fusion.

Bifăm și tapițeria din piele neagră, pentru a o înlocui pe cea standard Prestige, pentru încă 500 de euro, și ajungem acum la 20.660 de euro.

Vrem și card de acces și pornire fără cheie, deci mai plătim 200 de euro. Alegem pachetul de hărți, funcția de avertizare pentru unghiul mort și camera Multiview. SUV-ul nostru roșu costă acum 21.410 euro.

Ce mai poți adăuga?

Clienții pot achiziționa suplimentar o serie de accesorii. Din lista lungă, aceștia pot alege un scut care să protejeze motorul și transmisia și care poate fi achiziționat cu 1.479 de lei.

Dacia Duster poate fi configurată și cu un pachet sport gri sau negru contra sumei de 1.636 de lei. Acesta include o protecție pentru capotă, un eleron și carcase ale oglinzilor gri sau negre.

Cine are nevoie de mai mult spațiu pe lângă volumul de aproape 480 de litri (pentru versiunea cu tracțiune față), este disponibil un portbagaj pentru pavilion, cotat la 2.118 lei sau unul de Urban Loader cu preț de 3.452 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide